Club INEF Fitness

Gaudeixi d’aquestes activitats, en format curs, però a les que es podrà assistir sense cap limitació d’horari. Reculli l’horari a la recepció de la piscina o consulti'l a la web.
Assistència limitada a l’aforament específic de l’activitat.

 

Fitness Aquàtic

Activitat on tu regules el nivell d’intensitat, divertida i social on gaudiràs d’una gran varietat d’exercicis i material amb suport musical.

 

Runner

T’agradaria córrer? vine a entrenar per millorar la tècnica de carrera, la resistència, posar-se en forma, i gaudir d’un ambient immillorable participant en curses populars.

 

Tonificació

Aquí tots el treballs de força i tonificació tenen cabuda, tant com a complement d’altres activitats: runners, nedadors, triatletes; com per millorar la tonificació muscular específicament, gràcies a la varietat de tècniques utilitzades.

 

Natació

Millora la teva condició física nedant a l’hora que millores la teva tècnica d’estils.

 

Masters. Triatló i Aigües Obertes

Per adults aficionats a la natació, el triatló o les proves d’aigües obertes que vulguin provar la competició o simplement millorar física i tècnicament el seu nivell.

 

Cardio Esport

Treball per millorar la resistència i les habilitats coordinatives de forma divertida i social, combinant la varietat d’activitats que permeten les instal·lacions de l’INEFC: esport, classes dirigides, act. lúdiques, etc.

 

Gimnàs

Ús lliure del gimnàs; demana la teva fitxa de treball de tonificació segons les teves necessitats esportives o de millora: core, preventius, treball compensatori; practica-les amb les classes dirigides de 30’.

 

 

 

*El Club INEF es reserva la possibilitat d’anul·lar o modificar els horaris i les activitats en funció de la inscripció, assistència i disponibilitat d’instal·lacions.

Gaudeixi d’aquestes activitats, en format curs, però a les que es podrà assistir sense cap limitació d’horari. Reculli l’horari a la recepció de la piscina o consulti'l a la web.
Assistència limitada a l’aforament específic de l’activitat.

CLUB INEF FITNESS

PREU

Inscripció

40 €

Mensualitat

37 €

Amb bany lliure

48 €

Entrada puntual

10 € / dia

Inscrits a qualsevol activitat dirigida, 10 % de descompte a les entrades puntuals (oferta subjecta a reserva prèvia i existència de places)

Els participants en aquest programa que vulguin participar en curses populars, triatlons, duatlons, etc. tindran gratuïtament l’assessorament d’un tècnic específic.

Període de realització

De setembre a juliol. El mes d’agost romandrà tancat

 

Dates d’inscripcions

Durant tot el període de realització de les activitats, en l’horari d’atenció al públic